Finland. Sisällön tarjoaa Blogger.
RSS

1& Greetings from The NY Institute

Terveisiä Instituutin kirjastosta! Historian kirjat kääntävät sivua Varjojen kaupungit blogille ja täällä harvat varjometsästäjät pysyvät riimuissaan. On hienoa alkaa tekemään jotain uutta, jakamaan edellisen viikon parhaita juttuja maanantaisin ja aloittaa uusi viikko &postauksella.. Instituutissa kuiskaillaan ideoista ja kaikesta siististä mitä tulevaisuudessa voisi toteuttaa, joten kannattaa jäädä seurailemaan ja laittaa nettiosoite muistiin. Mutta ennen kuin kone näyttää torkahtamistilaa vähäisen akun takia sulkakynästä loppuu muste niin aloitetaan.


Palatakseni takaisin tähän kuumaan aiheeseen.... Varjojen kaupungit blogiin (hehe) niin haluan tehdä selväksi: blogi ei tule ikinä täysin valmiiksi ja sivujen sisällöt ovat tällä hetkellä pahasti keskeneräisiä. Lisään materiaalia ja tietoja vähitellen - yllätyksiä luvassa! Ei me varjometsästäjät ehditä tehdä kaikkea kerralla, kun demonitkin välillä jäävät lopullisesti tappamatta.



MUNDANE KYSYMYS&

Mikä oli viimeisin juttu mikä nauratti kirjasarjassa? 
Kommentoi ja kerro

"Jace", Clary sanoi niin hiljaa, että Jace joutui kumartumaan eteenpäin kuullakseen hänen sanansa, "minä taidan tietää, minne äiti piilotti Muutoksen maljan. Se on maalauksen sisällä."
"Mitä?" Jace tuijotti Clarya edelleen aivan kuin tämä olisi kertonut nähneensä yhden hiljaisista veljistä tekemässä kärrynpyöriä alastomana käytävässä.

... jos tuota ei lasketa! Hmm... Toisaalta voisi mennä kirjoittamaan kirjettä hiljaisille veljille, heihei.


0 vastausta:

Lähetä kommentti