Finland. Sisällön tarjoaa Blogger.
RSS

2& Angelic Power and how to do Shadowhunter shirt

From this day, we don't say YOLO anymore. From now on, we say Angelic Power.

Vasta toinen viikko ja meinasi tulla kiire tälle postaukselle(odota vain, nämä tulevat aina vain myöhemmin..). Ei sillä, että olisi ollut ongelmia demoneiden kanssa. Jos oikein olen ymmärtänyt niin blogissa olisi tapana kertoa kuulumisia, mutta oikeastaan haluaisin ensin tiedottaa, että Instituuttiimme on tullut Harmaa kirja. Pidä kuitenkin tämä omana tietona.. emme tahdo alamaailman tietävän sen olemasta olosta.



"Suurin osa varjometsästäjälapsista oppii yhden riimun kerrallaan vuosien mittaan", Jace sanoi. "Harmaassa kirjassa on riimuja, joita minäkään en tunne."
"Ajatella", Magnus sanoi.
Jace ei ollut kuulevinaan. "Magnus näytti sinulle ymmärtämisen ja muistamisen riimun. Se avaa mieltäsi lukemaan ja tunnistamaan muut merkit."


Magnus asteli huoneen poikki kirjahyllyn luo ja kiskoi alas raskaan opuksen, jossa oli homeenvihreät samettikannet. Hän selasi sen sivuja ja huiskasi niiltä pölyä ja mustuneita kankaanpaloja. Sivut olivat ohutta, miltei läpinäkyvää kananmunankuoren väristä pergamenttia, ja jokaisella niistä oli yksi jyrkkärajainen musta riimu. Jacen kulmakarvat kohosivat.
"Onko tuo Harmaa kirja?"
"Hodgella on sellainen", Alec huomautti. "Hän näytti sitä minulle kerran."
"Eihän tuo ole harmaa", Clary ei voinut olla huomaamatta. "Se on vihreä."
"Jos olisi olemassa sellainen asia kuin kuolettava kirjaimellisuus, sinä olisit saanut surmasi jo lapsena", Jace sanoi.

Palatakseni niihin kuulumisiin, tein viikonloppuna Shadowhunter paidan. Tai siksi sitä kutsun, vaikkei siinä lue niin. Ajatus lähti liikkeelle TMI paidasta ja nettikauppoja surffailessa totesin, että Liitto katsoo tarkkaan mitä Instituuttiin tilaillaan ja ennen kuin keksin toisen vastaanottopaikan niin tein paidan itse. Voit katsoa alta miten se onnistui tai täältä.

Ensin siis tein Enkelin riimun paperille, leikkasin ja piirsin sen rajat vedenkestävällä tussilla. Tämän jälkeen vahvistin vielä reunoja. Kokeilin myös toista tekniikkaa kirjoittaessani selkäpuolelle "sanoilla on voima muuttaa meitä" niin että tein tekstin tussilla paperille ja laitoin kankaan alle, josta oli helppo piirtää läpi. Aika yksinkertaista ja halpaa, koska paita maksoi vain 3€.

Enkeli riimu on varjometsästäjän ensimmäinen ja voimakkain.

Elokuvassa käytetyt steelet, joilla riimuja tehdään. Ylempi on Isabellen ja alempi Jacen.

Riimupostaus taisi olla tässä, katsotaan mitä viikon päästä on luvassa. Hehei!

0 vastausta:

Lähetä kommentti